Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

Illustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
28.11.20

Alt skal bli bra

Vi vet at det er tøffe tider for ungdommen i Nannestad. Dere har levd med smitteverntiltak i over åtte måneder, og nok en gang har veldig mange av dere måtte gå i karantene. Det er helt sikkert vanskelig å motivere seg for en ny omgang med hjemmeskole, og ikke minst kjedelig å ikke få henge sammen med venner og familie.

Det utvikles stadig nye lovende vaksiner, og vi kan skimte lyset i enden av tunnelen. Likevel er pandemien langt fra over, og vi har aldri hatt mer smitte i Nannestad enn det vi har akkurat nå. Smitteutbruddet i Eidsvoll har vist oss hvor brutalt viruset kan ramme spesielt eldre personer. Derfor er det særdeles viktig at alle nå følger de nye smitteverntiltakene, sånn at vi raskest mulig kan henge med venner, gå på håndballtreninger og korpsøvinger. Og ikke minst - at alle, også besteforeldre og oldeforeldre får oppleve en mest mulig normal julefeiring.

Stå på, og takk for at dere nok en gang mobiliserer og tar ansvar! :)

Les om de nye smitteverntiltakene her.

Fritidsklubben vil være stengt tom. 11. desember, eller til ny forskrift trer i kraft. Den planlagte filmkvelden førstkommende fredag er også avlyst. Det kan bli aktuelt å arrangere aktivitet utendørs når man får bedre kontroll på smittesituasjonen i kommunen. Oppdateringer om dette publiseres på ungnannestad.no

Husk de viktigste smittevernrådene

  • Hold avstand
  • Hold hendene rene
  • Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Hold nede antall personer du møter


Tidligere blogginnlegg