Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

Utekontaktene i Nannestad kommuneIllustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
28.2.20

Hvem er vi?

Hei!

Mitt navn er Cathrine Haug og er 31 år. Jeg er født og oppvokst i Nannestad kommune, og har bodd her stort sett hele livet med unntak av studieårene mine da jeg utdannet meg til å bli barnevernspedagog.

Etter at jeg var ferdig utdannet har jeg jobbet med mye forskjellig, men felles for arbeidsplassene mine er at jeg har jobbet tett med barn og unge. Det har vært, og er fortsatt det forebyggende arbeidet som ligger mitt hjerte nærmest, og jeg ønsker å bidra til at barn og unge i kommunen skal ha det best mulig.

Når jeg ikke er på jobb, går mye av tiden til elghunden min på 1 år. Elghund krever mye tid i skog og mark for å få de gode til jaktsesongen starter på høsten, så jakt og friluftsliv er en viktig del av meg.Jeg er også frivillig i Røde kors hjelpekorps. Her deltar jeg både på idrettsarrangementer, leteaksjoner etter savnede mennesker, i tillegg til at jeg kjører litt ambulanse.

Hei!

Jeg er Maria Lorentzen og 27 år. Jeg er født og oppvokst på østkanten i Oslo, nærmere sagt Mortensrud.

Der bodde jeg frem til jeg begynte på folkehøyskole. Folkehøyskole er noe jeg absolutt vil anbefale alle! Jeg gikk linjen hundekjøring hvor vi blant annet var på tur i Alaska. Dette er et år jeg aldri vil glemme. Året etter var jeg i førstegangstjenesten som sanitetssoldat, noe som også var veldig gøy og lærerikt.  

Etter hvert var det på tide å sette seg ordentlig på skolebenken igjen. Jeg gikk idrett årstudium i Sogndal før jeg begynte på Politihøyskolen i Oslo.  

Etter studiet har jeg hatt sommervikariat på ordenspatruljen i Agder politidistrikt, jobbet litt i Securitas og så enda et vikariat på Forebyggende avdeling på Ullensaker lensmannskontor.

Utenom jobb er jeg veldig glad i alt av sport, spesielt fotball - Glory, glory! Ellers har jeg en hund på 6 måneder som tar mye av tiden min.

Tidligere blogginnlegg