Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

bilde av helsesykepleierne Nina og Monica, samt psykisk helsearbeider PernilleIllustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
22.12.20

Julehilsen fra oss på HFU til dere

Nå nærmer det seg julefred, juleferie og kos for de aller fleste av oss. Selv om vi nå går inn i denne annerledes julen hvor vi kanskje ikke få truffet alle de vi vanligvis treffer, eller klemt på alle de vil så veldig gjerne skulle klemt på,håper vi på HFU at dere kan kose dere allikevel.

Kanskje har du kjent på at det er har vært slitsomt og tungt siste tiden nå, og er klar for ferie. Er litt skoleleie og ser frem til late dager som ikke innebærer å enten logge seg på teams eller reise inn på skolen.  Selv om det er ferie vil vi minne dere på å holde avstand, og ikke samle dere for mange på et sted. Dere er sikkert lei av å høre om smittevernreglers og smitteforebygging. Men det er fortsatt viktig, fordi vi så gjerne ønsker å se dere alle sammen på skolen igjen i januar.

Ta dere en velfortjent ferie, lad batteriene og gjør de tingen som gir deg energi. Enten det er å sove lenge, se en film, trene, snakke med venner (innenfor smittevernreglene) eller det er å gjøre noe helt annet.

Vi vet at i årer det mange av dere som har hatt det tøft med tanker, bekymringer og stress.Prøv nå i julen og hvile, slappe av, pust med magen og legg bekymringene litt bort. Hvis det ikke går, så finnes det noen man kan kontakte å snakke med.  Vi vet også at noen av dere gruer dere til jul av ulike årsaker.Noen av dere skulle kanskje ønske at vi bare kunne hoppe over julen, men det går ikke dessverre. Men hvis du ikke har det noe bra, og gruer deg til jul,ring og snakk med noen som kan hjelpe deg. Nedenfor finner dere en oversiktover de ulike telefonnumrene som dere kan ringe til.

Kirken SOS tlf:22400040. De har også chat tjeneste gå inn www.kirkens-sos.no for mer informasjon

Alarmtelefon for barn og unge tlf: 166111. Gå inn på www.116111.no for mer informasjon

Hjelpetelefonen fra Mental helse tlf: 116 123. Gå inn på www.mentalhelse.no for mer informasjon

Romerike barnevernvakt tlf 64993270/116111 eller 02800

 

Vi på HFU ønsker dere alle sammen en riktig god jul, og gleder oss til å se dere på HFU fra januar av. Vi vil fortsatt holde åpent hver onsdag fra 14.30 til 17.00.

 

PS. Vi blir også veldig glad hvis dere legger oss til på instagram- der får dere masse nyttig( og noe unyttig ) informasjon fra oss. Du finner oss ved å søke opp HFU_Nannestad

 

Juleklem fra

Nina, Monica, Elena og Pernille

Tidligere blogginnlegg