Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

Illustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
11.6.20

Sommerferie :)

Sommeren har for alvor kommet til oss, sola varmer og det er stadig flere ungdommer ute i bygda. Det syntes vi er så koselig!

Dere fortjener enda mer skryt, for det er så hyggelig å treffe dere ute. Dere sier hei, smiler, ler og slår av en prat, noe som bidrar til at feltingen vår blir enda bedre :) Etter en vår med lite aktivitet ute, er det godt å se at dere spiller basket, fotball, volleyball, sykler og koser dere ute. Det er godt med litt liv igjen. Fortsett som dere gjør, for dere er virkelig fantastiske!

Om få dager starter skoleferien. Mange skal kanskje på norgesferie i år, mens andre kanskje skal tilbringe ferien hjemme. Begge deler kan være akkurat like bra. Vi må minne dere om at det arrangeres en del aktiviteter i kommunen, både rett etter skoleslutt og rett før ferien er over. Kan nevne blant annet juniorklubb, overnattingstur, tusenfryd, danseskole m.m. Følg med på nettsiden her under kalenderen, så ser dere hva som arrangeres når. Det er lurt å melde seg på raskt dersom det er noe du vil være med på, for det blir begrenset med plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi håper å se nettopp DEG på en eller flere aktiviteter i sommer :)

Utekontakten er på jobb hele sommeren med unntak av uke 29 for da har vi ferie samtidig. Slik ser sommeren vår ut:

- Cathrine jobber alene i uke 27 og 28
- Begge har ferie i uke 29
- Maria jobber alene i uke 30 og 31
- Resten av sommeren er begge på plass

Følg med på Facebook og snapchat for oppdateringer om arbeidstidene våre i sommer. Vi setter veldig pris på en snap, et hei, en tur eller bare en is i solen :)
Telefonnummer Cathrine: 482 60 512
Telefonnummer Maria: 915 94 501

Til slutt må vi få ønske dere en riktig god sommer. Kos dere masse med familie, venner, grilling, bading, is og alt annet sommeren bringer!

Tidligere blogginnlegg