Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

Illustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
5.3.20

Tilbakeblikk på vinterferien og BygdeLAN 2020

I vinterferien og siste helga i februar har kulturenheten og Husflidslaget arrangert aktiviteter for barn og ungdom i alderen 8-19 år. Her kommer en kort oppsummering, samt noen bilder fra de forskjellige aktivitetene. Takk til alle ansatte og frivillige som har bidratt i gjennomføringen :)

Ung Husflid 17-18. februar (8-13 år)

Trivelige barn og unge laget masse fint. De har sydd, vevd og nålefiltet. Tusen hjertelig takk for fine dager sammen! Velkommen tilbake! (hentet fra Husflidslaget sin facebookside)

Juniorklubb 18-19. februar (10-12 år)

Fritidsklubben er vanligvis åpen for ungdom i alderen 13-19 år, men i vinterferien hadde vi åpent på dagtid for barn 5-7. klassinger. Tirsdag hadde vi med oss 16 snille barn som startet dagen med inneaktiviteter på klubben med blant annet maling, shuffleboard, bordtennis og gitarspilling. Etter lunsj hadde vi en god økt med lekprega gym i Nannestadhallen. Onsdag hadde vi blitt 22 deltakere som vi blant annet tok med bålkos og grilling i skogen. Vi hadde strålende vær og det ble god stemning når kulturenheten stilte med gratis grillmat, kakao og pinnebrød til alle deltakere. Ungene ble delt inn i tre lag som etter litt opplæring fikk lage bål på egenhånd. Håper at alle barn hadde det like koselig som oss voksne :)

Rush Trampolinepark 20. februar (13-19 år)

Torsdag fikk vi skikkelig regnvær, og da passet det fint å ta med 17 ungdommer til Rush Trampolinepark på Mortensrud. Vi hadde opprinnelig satt grense på 15 deltakere til denne turen, men fikk skvisa inn et par til siden vi raskt ble fullbooket på dette tilbudet. Til neste år vil vi vurdere å bestille større buss og åpne for flere deltakere på dette tilbudet.

BygdeLAN 28. februar - 1. mars

På siste helga i februar var det endelig duket for årets BygdeLAN. I år som i fjor hadde vi booket Storsalen fra fredag til lørdag, og totalt 40 spillglade ungdommer fikk slå seg løs med gaming, konsert, brettspill og konkurranser gjennom hele helga. School of Rock starta ballet med råtøff underholdning, der vi også hadde åpnet dørene for andre ungdommer og voksne som ville se konserten. Takk til alle 12 frivillige som bidrog med døgnkontinuerlig vakthold gjennom hele helga :

School of Rock underholder på BygdeLAN 2020

Båltur med Juniorklubben
Båltur med Juniorklubben

Rush Trampolinepark

Tidligere blogginnlegg