Ung Nannestad, Bloggen symbol

{

Bloggen

}

Illustrasjon av en som løfter opp hjerte
Publisert:
18.5.20

Utekontaktens tilbud til deg i tiden fremover

Hei fra oss :)

Det er en spesiell, annerledes og litt rar tid vi er inne i, spesielt for deg som ungdom og elev ved skolene i Nannestad. En tid hvor skoler er stengt, fritidstilbud og andre aktiviteter avlyst, og det på ubestemt tid.

Med så store endringer, kommer det gjerne mange spørsmål, tanker og bekymringer. Det er ikke unormalt i disse tider hvor ingenting er som det skal være. Glem ikke at du ikke er alene om å ha tanker, bekymringer og kanskje litt frykt, det er helt normalt. Vi er her for deg dersom du trenger noen å snakke med, det må du aldri glemme :)

Du har kanskje fulgt med på situasjonen på nettaviser, nyheter og andre digitale plattformer. Du har kanskje snakket mye med nærmeste familie og venner om det. Det er mye informasjon å ta inn, endringer fra en dag til en annen, og kanskje informasjon som ikke gir deg svar på dine spørsmål. Statsministeren vår holdt i går en pressekonferanse dedikert kun til barn og unge. Vi anbefaler deg å se på denne dersom du ikke allerede har gjort det :)

Pressekonferansen finner du her:

I tiden fremover vil ting være annerledes for oss alle. Vi blir anbefalt å holde god avstand, vaske hendene ofte, nyse i albuen eller papir, finne alternative hilsemetoder enn håndhilsing og klemmer, og begrense kontakt med andre enn dine aller nærmeste. Dette gjør vi for å begrense smitte. Covid-19 som viruset heter er normalt ufarlig for oss som er unge og friske. Det er eldre mennesker og kronisk syke som er i risikogruppen, og dermed har større sannsynlighet for å bli alvorlig syke dersom de blir smittet.

Vi i utekontakten er tilgjengelige for deg i tiden fremover. Du kan ringe oss, sende oss sms eller en snap dersom du har spørsmål eller ønsker noen å prate med. Det er ingen spørsmål eller temaer som er rare eller dumme. Det er lov å snakke med oss om alt :) Følg med på sosiale medier fremover, der vil vi legge ut informasjon om tidspunktene vi er tilgjengelige.

I tiden fremover vil vi begrense vår fysiske tilstedeværelse ute i miljøet, det er vi veldig lei oss for. Det gjøres fortløpende vurderinger på dette.

Under kommer en påminnelse om vår kontaktinformasjon:

  • Telefon til Cathrine: 482 60 512
  • Telefon til Maria: 915 94 501
  • Snapchat: Utekontaktennan
  • Facebook: Utekontakten i Nannestad

Vår oppfordring til dere er, ta vare på deg selv, ta vare på dine nærmeste, vis omsorg og kjærlighet til de rundt deg på andre måter enn fysisk nærhet :) Vi er alle verdifulle i disse tider, og vi trenger alle noen ekstra gode ord for å lyse opp en annerledes hverdag :)

Minner om andre viktige telefonnummer i disse dager:

Alarmtelefonen til barn og unge (døgnåpen): 116 111
Mental helse: 116 123
Kors på halsen (Røde kors): 800 33 321
Barnevernvakten Romerike: 64 99 32 70
Vakttelefonen Nannestad barneverntjeneste: 90 78 78 42

Utekontakten kan også være behjelpelig med å formidle kontakt med barneverntjenesten/barnevernvakten ved behov.

Tidligere blogginnlegg