Musikk & Scene / Kunst & Håndverk
Sport & Idrett
Natur
Kommunalt tilbud
Annet
Ungdomsklubben
Hvor
Teiealeen, 2030 Nannestad
Kontaktperson
Telefon
E-post

Nannestad ungdomsklubb er et kommunalt fritidstilbud for deg mellom 13 og 18 år (8.klasse tom. vg3). Vi har shuffleboard, biljardbord, bordtennis, air hockey, musikkanlegg, tv med ulike spill og egen kiosk. Om du bare har lyst til å treffe venner eller lytte til musikk eller se en film, er det også muligheter for det.

Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter, åpningstider og hvilke utstyr som skal være klubben. Ungdomsklubbens formål er å være et trygt og rusfritt tilbud til ungdom, og vi samarbeider også tett med kommunens utekontakter. På klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne.

ÅPNINGSTIDER
Ungdomsklubben følger skoleruta og holder åpent kl 18-22 hver torsdag. Klubben er stengt i skoleferiene, og eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

Nettsiden vårFinn vegen

Vet du om et fritidstilbud for barn og unge i Nannestad som ikke står oppført her? Da kan du selv opprette det ved å fylle ut skjema 👉 + Nytt fritidstilbud.