Musikk & Scene / Kunst & Håndverk
Sport & Idrett
Natur
Kommunalt tilbud
Annet
Limaspillet
10
/
8

Teaterleir med Jorun Skryseth (4. klasse og eldre)

Når
10.8.20
14.8.20
Hvor
Viksvangen 5
Klokken
09:45-15:00 hver dag
Pris
600,-
Arrangør
Jorun M.H. Skryseth i samarbeid med Nannestad kommune - enhet kultur

Jorun er utdannet dramapedagog og har blant annet tidligere jobbet i kulturskolen i Nannestad. Hun stiftet Romerike Friteater i 2002, og er manusforfatter, initiativtaker og primus motor for Limaspillet. Hun driver i tillegg Kanutten Teaterlag, en teatergruppe for funksjonshemmede i Gjerdrum. I tillegg til Jorun vil det være andre voksne og ungdommer til stede som medhjelpere.

Litt om hva vi skal gjøre i løpet av de fem dagene:

Vi skal jobbe med teaterleker og improvisasjon, vi skal synge, lære oss manus, øve og terpe, prøve kostymer og vi skal underholde. Vi avslutter uka med en forestilling  fredag for de som har lyst til å se på oss. Kort sagt, vi skal ha det skikkelig gøy, jobbe hardt og le mye den uka 😊

Det blir servert lunsj, men ta gjerne med en vannflaske dere kan fylle opp etter hvert. Vi skal være både inne og ute - ta på/med deg gode sko og klær som er lette å bevege seg i.

Har du noen matallergier må du gi beskjed om det ved påmelding. Har du andre allergier må du være oppmerksom på at vi har både hester, hund, ender og katter på gården her. Du trenger ikke være i nærheten av dyra, men de går på beite i området rundt gårdsplassen vår.

Påmeldingen åpner 10. juni. Siste frist for påmelding er 7. august. Maks 10 plasser.

Etter utløpt påmeldingsfrist vil det sendes ut mer informasjon om aktiviteter og hvilke smittevernregler som deltagere må forholde seg til. Det tas forbehold om at arrangementet kan bli endret eller avlyst dersom det blir endringer i smittevernrestriksjonene.

Velkommen til en morsom, slitsom og lærerik uke på Viksvangen gård 😊

Kontaktperson
Jorun M.H Skryseth
Hvor
Viksvangen 5
E-post
jorun.skryseth@gmail.com
jorun.skryseth@gmail.com
Telefon
Send sms til 92052438
Meld deg påFinn vegen