Ung Nannestad, Fritidsklubben symbol

{

Fritidsklubben

}

Fritidsklubben i Nannestad
Fritidsklubben i Nannestad
Morten Grønvold

Nannestad fritidsklubb I samarbeid med Nannestad IL og School of Rock jobber vi med å oppgradere tilbudene våre på fritidsklubben. Blant annet har vi nå åpnet et helt nytt e-sporttilbud med ca 15 datamaskiner og diverse spillkonsoller som Playstation Xbox og VR-briller. School of Rock skal etablere et eget øvingstilbud for rockemusikk - utstyr er kjøpt inn og lokalene klargjøres for dette i løpet av våren 2021. Vi har også kjøpt nytt shuffleboard, biljardbord og airhockeybord. Fra før har vi også bordtennis, musikkanlegg og brettspill. Vi har også kjøpt lisens for å vise filmer og serier på storskjerm og vi vil arrangere kinokvelder framover. Vi gjennomfører en del organiserte aktiviteter, men om du bare har lyst til å henge med venner eller slappe av i sofaen, er det også helt greit :) Vi har også en egen kiosk hvor du kan betale med vipps, kort eller kontant.

Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter og innhold på klubben. Fritidsklubben skal være et trygt og rusfritt tilbud til barn og ungdom og på klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne.

ÅPNINGSTIDER
Vi har åpent for ungdom i alderen 13-16 år (ungdomsskoleelever). Gjennom koronapandemien har vi måttet begrense oss til ungdomsskoleelever for å unngå for mye blanding på tvers av skoler og aldersgrupper. Vi har som mål at det skal være tilbud om fritidsklubb og/eller e-sport fem dager i uka når smittesituasjonen tilsier at dette er gjennomførbart. Fritidsklubben er i utgangspunktet stengt i skoleferiene, men det arrangeres ferieaktiviteter i sommer-, vinter-, og høstferien. Eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

TA KONTAKT
Send mail, ring eller send sms hvis du lurer på noe om Fritidsklubben.
Monica H. Moer, monica.moer@nannestad.kommune.no eller 92414303