Ung Nannestad, Fritidsklubben symbol

{

Fritidsklubben

}

Fritidsklubben i Nannestad
Fritidsklubben i Nannestad
Morten Grønvold
Fritidsklubben i Nannestad
Ida Johansen

Nannestad fritidsklubb I samarbeid med Nannestad IL og School of Rock har tilbudet på fritidsklubben blitt utvidet og lokalene pusset opp. Blant annet har vi nå åpnet et helt nytt e-sport tilbud med ca. 15 datamaskiner og diverse spillkonsoller som Playstation Xbox og VR-briller. School of Rock har etablert et eget øvingstilbud for rockemusikk - utstyr er kjøpt inn og lokalene er nå klargjort for dete. Vi har også kjøpt nytt shuffleboard, biljardbord og airhockeybord. Fra før har vi også bordtennis, musikkanlegg og brettspill. Vi har også kjøpt lisens for å vise filmer og serier på storskjerm og vi vil arrangere kinokvelder framover. Vi gjennomfører en del organiserte aktiviteter, men om du bare har lyst til å henge med venner eller slappe av i sofaen, er det også helt greit :) Vi har også en egen kiosk hvor du kan betale med vipps, kort eller kontant.

Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter og innhold på klubben. Fritidsklubben skal være et trygt og rusfritt tilbud til barn og ungdom og på klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne.

ÅPNINGSTIDER
Vi har åpent for ungdom i alderen 13-16 år (ungdomsskoleelever) hver torsdag fra kl. 18-22. Vi har som mål å utvide tilbudet på klubben til å omfatte flere målgrupper og flere dager per uke enn bare torsdag. Fritidsklubben er i utgangspunktet stengt i skoleferiene, men det arrangeres ferieaktiviteter i sommer-, vinter-, og høstferien. Eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

TA KONTAKT
Send mail, ring eller send sms hvis du lurer på noe om Fritidsklubben.
Monica H. Moer, monica.moer@nannestad.kommune.no eller 92414303