Ung Nannestad, kalender symbol

{

Hva skjer?

}

4.10.2021
Hvor
Nannestad
Dato
4.10.21
10.9.21
Klokken
Arrangør
Nannestad kommune
Pris
UngNannestad - høstferieaktiviteter

Nannestad kommune ønsker barn og unge fra 1. til 10. trinn velkommen til høstferieaktiviteter! Tilbudet gjelder det trinnet eleven går på inneværende skoleår.

Vi ønsker å tilrettelegge for alle, så ta kontakt med oss hvis barnet ditt har særskilte behov, eller om det er annen viktig informasjon om barnet ditt vi bør vite om på forhånd.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved alle aktiviteter, men vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov.

Det vil kun være mulig å melde seg på en aktivitet for å sikre at så mange som mulig får deltatt. Melder du barnet ditt på flere aktiviteter vil vi gå inn og overstyre dette i etterkant.

Har barnet ditt deltatt på svømmekurs i regi av sommerskolen i år oppfordrer vi til å melde barnet på andre aktiviteter og la nye barn få tilbud om svømming.

Det vil ikke være mulig å sette seg på venteliste for aktiviteter i høstferien. Eventuelle ledige plasser blir annonsert på sosiale medier - under UngNannestad.

Alle aktiviteter er gratis!

Påmeldingen åpner mandag 20/9 kl.0900

Kontaktperson
Monica H. Moer
Epost
monica.moer@nannestad.kommune.no
monica.moer@nannestad.kommune.no
Telefon
92414303
Meld deg påNettsiden vårFinn vegen

Visste du at du også kan publisere dine arrangement her? Fyll ut skjema 👉 + Nytt arrangement. Arrangment publiseres etter godkjenning.