Ung Nannestad, Personvern symbol

{

personvern

}

PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER
Når du besøker denne nettsiden, samles det inn opplysninger om deg på www.ungnannestad.no. Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler, såkalte cookies. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen. Ungnannestad.no samler inn data ved bruk av informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av vår nettside. Denne informasjonen bruker vi blant annet for å gjøre vår nettside så brukervennlig og velfungerende som mulig.

Du kan selv administrere bruk av informasjonskapsler
Ønsker du ikke at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt besøk på www.ungnannestad.no, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at nettstedet ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler. Nedenfor følger en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker.

Sesjonsavhenginge informasjonskapsler gir oss mulighet til å identifisere nettleseren din. Disse informasjonskapslene slettes umiddelbart når du lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler brukes for å forbedre ytelsen til nettsiden vår og gjøre den raskere. Disse informasjonskapslene brukes blant annet til å hente informasjon om autentisering, samt andre preferanser og valg.

Hvilke opplysninger vi samler inn ved bruk av informasjonskapsler
Ungnannestad.no samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler fra tredjepart
Facebook, integrasjon på våre nettsider hvor du kan følge aktiviteten til Utekontakten og Fritidsklubben, og holde deg oppdatert på Facebooksidene. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her.

Google Maps, integrasjon på våre nettsider hvor du enkelt kan finne veibeskrivelse til Kommunehuset i Nannestad og de lokaler vi benytter. Google Maps benyttes også for å gi deg vegbeskrivelse ved oppretting av nye arrangement og fritidstilbud. Du kan lese mer om hvordan Google benytter og behandler din personlige informasjon her.

Hvem benytter disse opplysningene
Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler på www.ungnannestad.no, vil kun benyttes internt. Opplysningene vil ikke videreføres til tredjeparter utover det som er spesifisert ovenfor.

E-post og innsendte skjema
Når du kommuniserer med oss via kontaktskjema sendt fra www.ungnannestad.no, eller ordinær e-post, vil kontaktopplysninger lagres og behandles internt for å kommunisere med deg gjeldende din henvendelse. Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å kunne imøtekomme dine henvendelser. Vi benytter ikke informasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS. For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i våre aktiviteter, benytter vi Facebook og Snapchat.

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning
Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, kan du kontakte oss ved å sende e-post til Ronny Nilsen.

Kontakt
Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.
ronny@nilsen@nannestad.kommune.no.