UngNannestad sommerskole - logo
Om sommerskolen og praktisk informasjon
Ukedag
Dato
.
.
Tid
Alder
Oppmøte

Om sommerskolen og praktisk informasjon

Nannestad kommune ønsker barn og unge fra 4. til 10. trinn (gjelder det skoleåret som avsluttes nå i juni) velkommen til sommerskole!
Ukene er fylt med mange ulike aktiviteter så her bør det være noe for enhver smak.

Det vil være en egenandel på kr. 200,- for de fleste av de aktivitetene. Egenandelen er satt for å sikre at påmeldingen blir mer bindende da vi opplever at en del ikke møter opp når det har vært gratis påmelding.

I tillegg koster det kr. 2.195,- å melde seg på kurset i regi av Forskerfabrikken i uke 25. Og DNT Nannestad Turlag sin friluftsskole har en deltakeravgift på kr. 400,-/500,-(DNT medlem/ikke medlem).

Vi ønsker å bidra til at alle barn og unge i kommunen får lov til å prøve ulike aktiviteter, nye vennskap etableres og man opplever mestring.

Vi ønsker å tilrettelegge for alle så ta kontakt med oss hvis barnet ditt har særskilte behov, eller om det er annen viktig informasjon om barnet ditt vi bør vite om på forhånd.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved alle aktiviteter, men vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov. Det vil kun være mulig å melde seg på en aktivitet for å sikre at så mange som mulig får deltatt. De som evt. melder seg på flere enn en aktivitet vil vi da måtte slette.

Skulle det være ledige plasser på noen av aktiviteter etter en stund så vil vi åpne opp for at man kan melde seg på flere aktiviteter enn den ene. Dette vil vi markedsføre i sosiale medier så følg med på Facebook (sidene til UngNannestad og Nannestad kultur).

Psst! Husk å ta med klær etter vær på uteaktivitetene og matpakke om ikke annet er notert på aktivitetene.


Har du spørsmål vedrørende sommerskolen, eller du ønsker å komme i kontakt med oss:

Epost: monica.moer@nannestad.kommune.no

Meld deg påSend e-post og meld deg påSe alle aktiviteter